top of page

Vilje av stål / Made of steel

Prisvinnende dokumentar om en av verdens beste ekstremsport utøver, Karina Hollekim, som i 2006 var døden nær i en fatal fallskjermulykke. Hun ble forespeilet et liv i rullestol, men nektet å godta forutsetningene. Med et betydelig handicap, seks år etter ulykken, går Karina ”Haute Route”. En høyalpin skitur på 180 km fra Chamonix til Zermatt.

 

Dette er en inspirerende film om en kvinne som har stått ovenfor nærmest umulige utfordringer, men som ved hjelp av en vilje av stål har klart å snu utfordringer til suksess.

Om dokumentaren

Filmen ble produsert i 2012 og vist første gang på TV 2.

I 2013 vant ”Made of steel” og regissør Hallgrim Haug ”Best Director of a foreign feature film”London International Film Festival. Den var med å konkurrere i ”Best of festival” DocuWest i Colorado, USA.  Filmen kom på 2. plass i publikumsprisen for ”Beste dokumentar”Warsaw Film Festival, Polen. En festival med 140.000 besøkende.

BANFF Mountain film festival, fjellfilmens svar på Cannes-festivalen, viste ”Made of steel” i sitt finaleprogram i 2013.
Vancouver International Mountain Film Festival viste filmen i sitt finaleprogram 2014.
8th Mountain Film Festival Domzale viste filmen i  Slovenia. Dag Filmeri Festival i Istanbul, Tyrkia og Sheffield Adventure Film Festival, England.
bottom of page